Sudashi logo

Gezondheidscoaching

Sudashi en natuurgeneeskunde betekent: gezonder worden en blijven. 

Download de brochure

Totaalbalans

Fysiek en emotioneel in balans

Zoals de naam al doet vermoeden breng ik je met Totaal Balans fysiek en emotioneel in balans. Zijn er lichamelijke klachten of zit je niet lekker in je vel? Aan de hand van spiertesten stel ik een behandelplan voor je samen waarbij ik gebruik maak van: voeding, voedingssupplementen en remedies.

Deze spiertesten behoren tot een kinesiologische testmethode die gebaseerd is op de samenhang tussen spieren, spiergroepen, meridianen en organen. Hierbij gebruik ik diverse soorten testampullen. Deze werkwijze komt voort uit de chiropractie.

De duur van deze veelzijdige behandeling is 1 tot 1,5 uur. Het omvat onder andere ontgiften, lichaamschemie, erfelijkheden, fysieke- en psychische factoren. Tijdens het onderzoek lig je comfortabel op een behandelbank.

 

Huisarts en medicijnen

Totaal Balans is altijd een aanvulling op de reguliere geneeskunde en niet bedoeld als vervanging voor medicatie of een bezoek aan de huisarts of specialist. Neem wel altijd de medicijnen en supplementen mee die je gebruikt, want in de test check ik of de middelen die ik voorschrijf daar goed bij passen. 

  • Tarief Totaal Balans € 47,50
  • Tarief kinderen t/m 12 jaar € 25,00 (de behandeling van kinderen duurt maximaal drie kwartier) 
Neem contact op

Belangrijk

Neem wel altijd de medicijnen en supplementen mee die je gebruikt, want in de test check ik of de middelen die ik voorschrijf daar goed bij passen.

Sudashi Totaal balans

" Je lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Mijn behandelingen brengen beide in balans. "