Sudashi logo
Download de brochure

"In mijn praktijk verwelkom ik volwassenen én kinderen. Het mooiste om te ervaren is dat ieder mens, groot of klein in balans naar huis gaat."

Even voorstellen

Wie ik ben en wat ik voor u kan doen

Ik ben Rieneke Jansen, gediplomeerd (Stivas-diploma)schoonheidsspecialiste en gecertificeerd natuurgeneeskundig (Totaal Balans) en healingtherapeut (ASPI). Een waardevolle combinatie van beroepen die elkaar niet alleen versterken, maar die ook helemaal aansluiten op mijn doel: ‘bijdragen aan een gezond, vitaal leven voor wie dat wil’. Spreekt dit doel je aan, neem dan direct contact met me op. Ik heet je graag welkom in mijn praktijk.

Omdat ik het belangrijk vind me te blijven ontwikkelen, volg ik regelmatig workshops, modules en trainingen op natuurgeneeskundig gebied en in de schoonheidsbranche.

Op natuurgeneeskundig gebied volgde ik als nascholing de module ‘Hoogpotenties’ bij Totaal Balans bij Civas ‘Aromatherapie’. Voor beide ontving ik een certificaat. Ik volgde orthomoleculaire educatie bij Ortholon en nascholingsdagen over de volgende onderwerpen: fibromyalgie, auto-immuunziekten, ontgiften en ‘Slim op het juiste gewicht’. Verder deed ik de trainingen ‘Enneagram’ en ‘Chi Neng Qigong’.

In de schoonheidsbranche behaalde ik certificaten voor

  • Edelsteenmassage (voor gelaat en lichaam)
  • Hot stone massage (voor het lichaam)
  • Oorreflex-, hoofdhuid- en haarmassage
  • Manuele lymfedrainage

Ook leerde ik de ‘Penseelmassage’.

Wie wil kan mij ook boeken voor de lezing ‘Schoonheid van binnenuit’. Hierin staat centraal hoe je huidproblemen effectief aanpakt met behulp van voedingssupplementen. Deze lezing heb ik enige tijd geleden gehouden op verzoek van een voedingssupplementenleverancier.

Voorlichting

Ik neem voor iedereen rustig de tijd. Tijdens een eerste kennismaking per telefoon of op locatie leg ik graag uit wat ik binnen mijn praktijk voor Natuurgeneeskunde kan betekenen. Een juiste voorlichting is een goed begin om bekend en vertrouwd te raken met mijn behandelingen. 

Afspraak maken

Bezoekadres op afspraak

Ameliapolder 12
3825 LH Amersfoort

Zie (route)kaart

Mobiel: 06 25 51 69 15

Email: info@sudashi.nl

Kan ik mijn telefoon niet beantwoorden dan ben ik bezig in de praktijk. Spreek je naam en telefoonnummer in en ik bel je z.s.m. terug.

Stel je vraag

Rieneke Jansen