Sudashi logo

Vitaal & mooi van binnen én buiten

Mijn verhaal over voeding & meer

Download de brochure

Waarom ik schrijf over voeding?

Er wordt al zoveel over voeding geschreven en dan begin ik er op mijn website ook nog eens over. Je zal wel denken, alweer één. Ja dus want ik wil graag met je delen wat mijn manier van gezond zijn is. Maar dan moet je wel eerst gezond worden en gezond blijven.

De koppeling tussen voeding, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten is hierin voor mij essentieel. Weet wat je eet maar ook weet wat je op je huid smeert. Wist je dat je lichaam ook ziek kan worden door huidverzorgingsproducten? Je huid is, na je darmen je grootste orgaan en daar wil je bewust mee om gaan. Er is 1 gouden regel voor huidverzorgingsproducten: “Dat wat je smeert moet je ook kunnen eten”. Eet jij Nivea of Zwitsal?

Stel je vraag

Op mijn koelkast heb ik een spreuk hangen: "Wie geen tijd aan gezondheid wil besteden, besteedt later tijd aan ziekte".

Maak jezelf bewuster van wat je eet en ook bewuster van wat je smeert. Dit geldt niet alleen voor ons vrouwen maar voor iedereen dus ook je kinderen. De meeste (chemische)stoffen die in huidverzorgingsproducten en voeding voorkomen, komen in je bloedbaan terecht. Oh jeetje en wat doet jouw lichaam met al die vreemde foute stoffen die je lichaam niet herkent? Die slaat je lichaam op in allerlei organen.

Jouw lichaamscellen hebben het dus heel zwaar en ook al hebben ze een hele grote compensatie capaciteit, uiteindelijk zijn je cellen uitgecompenseerd en wordt je lichaam ziek.

Maar niet getreurd er is genoeg dat je kan gaan doen om je lichaam en je huid te gaan pamperen. Als eerste is het heel belangrijk om je mindset bij te gaan sturen. Op mijn koelkast heb ik een spreuk hangen: “Wie nu geen tijd aan gezondheid wil besteden, besteedt later tijd aan ziekte”. Je hebt wel degelijk een keus maar die keus die maak jij zelf!